Опубликовано: 21 октября 2014, 23:00
92

Капыль у Мінскай вобласці – ціхі райцэнтр, які памятае вікінгаў (ВІДЭА)

Гарадок Капыль – хоць і размешчаны паблізу раскручанага Нясвіжа, пакуль абдзелены ўвагай турыстаў. Аднак мы ж робім усё на свой капыл, таму не лянуемся і знаходзім цікавосткі ў нібыта самых звычайных месцах!

У XIII стагоддзі, каб трапіць у Капыль, вам давялося б пераадолець вонкавы роў у 11 метраў шырыні, ускараскацца на 8-метровы вал, а тады яшчэ адзін 20-метровы роў і 3-метровы вал. Сёння ўсё нашмат прасцей! Націскаем “PLAY” і тэлепартуемся ў Капыль!

Партал Край.бай з'яўляецца інфармацыйным партнёрам праекта.

Вандруем online разам з праектам “Край|BY”!

Усе відэа, у тым ліку першы сезон, можна паглядзець ТУТ.

Kraj.by



Читайте также

В Молодечно милиция разыскивает 19-летнего парня
Молодечненским РОВД разыскивается без вести пропавший Куецкий Владимир Павлович, 14.07.2004 года рождения.
«Дайте я вас потискаю!» Этих девчонок не звали, а они пришли и порвали всех. Парни тоже божили. Молодечненцы – лучшие в пляжном волейболе
В Молодечно 12 июня завершилось первенство Минской области по пляжному волейболу среди юношей и девушек 2007-2008 годов рождения. Молодечненки Ульяна Гулецкая и Аня Благовещенская с парнями Женей Жуковским и Егором Перри выиграли финалы у жодинцев.
Не садитесь в автомобиль такси без спецзнаков. О правах пассажиров и обязанностях водителей рассказали в Транспортной инспекции
Проехали по улицам Молодечно и немного за границу города, посмотрели, что проверяет Транспортная инспекция. Заодно поинтересовались мнением таксиста о его работе, пассажирах и женщинах-конкурентах.