Опубликовано: 12 марта 2015, 13:39
23

Кнігу пра жыццё «звычайнай беларускай жанчыны» выдала маладзечанская паэтка Антаніна Рудзь

У выдавецтве «Ковчег» выйшла першая кніга жыхаркі Лебедзева Антаніны Рудзь «Я из прошлого века».

Аб гэтым 11 сакавіка паведамляе сайт «Маладзечанскай газеты».

Вершы ў зборніку скампанаваныя па тэматыцы. Многія прысвечаны жаночаму ўспрыняццю, разуменню паняццяў мацярынства, шчасця, кахання, беларускай прыродзе, вайне.

«Вельмі спадзяюся, што мая першая кніга знойдзе сваіх чытачоў, якія зразумеюць, што гэта не проста вершы, а проза жыцця звычайнай беларускай жанчыны. Яе погляд на свет, яе пытанні гэтаму свету, яе мары, сутнасць, – адзначыла аўтар. – Ужо сама назва сведчыць аб тэматыцы майго зборніка. У першую чаргу ён пра жанчын і для жанчын. У аснове некаторых твораў – гісторыі з жыцця сябровак, знаёмых, якія ўскалыхнулі душу і выліліся ў вершаванай форме».

Хутка зборнік з’явіцца на паліцах кніжных магазінаў, у тым ліку і маладзечанскай кнігарні «Спадчына».

Паводле сайта газеты «Маладзечанская газета»



Читайте также

«Когда делали ремонт, сверла ломали». Как в молодечненских бараках, которые строили пленные немцы, живут люди
Нехитрое жилье почтенного возраста стоит за железнодорожной «змеей» на улице Парковой. Бараки построили сразу после войны. Уже «лет 40» сюда обещают пригнать бульдозер, но колоритные строения под бременем лет не сдаются.
Новый способ взлома мессенджера: молодечненка назвала мошенникам код
В последнее время телефонные мошенники стали использовать новый подход: они взламывают учетные записи в мессенджере с помощью одного лишь шестизначного кода из sms-сообщения.
Какие налоги ждут самозанятых в Беларуси в 2023 году
Министерство по налогам и сборам рассказало о нюансах налога на профессиональный доход. Он начнет работать с 1 января 2023 года. Помимо этого, чуть ранее изменились ставки единого налога для самозанятых и ИП. Сколько и как будут платить в новом году люди, работающие на себя?